OSPREY RAPTOR PRO BLACK

Kód: ASP00084065_1_1
Novinka Top cena
Neohodnoceno
Značka: Osprey
6 099 Kč –35 %
OSPREY RAPTOR PRO BLACK
6 099 Kč –35 % 3 948 Kč / ks
skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
10.5.2024
Možnosti doručení

S OSPREY RAPTOR PRO BLACK se můžete vydat na jakoukoliv dobrodružství s jistotou, že máte u sebe vše potřebné pro bezpečné a pohodlné cestování.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme OSPREY RAPTOR PRO BLACK – vrcholový model mezi batohy pro milovníky horských kol, kteří vyhledávají extrémní zážitky a nebojí se výzev. Tento unisexový batoh je navržen speciálně pro riderů, kteří se chtějí ponořit do světa gravity disciplín a zdolávat nejnáročnější terény s maximální ochranou a komfortem.


OSPREY RAPTOR PRO BLACK je nejen batoh, je to váš nejlepší parťák na cesty. Díky integrovanému zádovému chrániči D30, který efektivně tlumí nárazy, poskytuje bezprecedentní úroveň ochrany, zatímco vy můžete bez obav naplno využívat každý okamžik na trailu. Navíc, s objemem 18 litrů nabízí dostatek prostoru pro všechny vaše nezbytnosti, aniž byste museli dělat kompromisy v pohyblivosti nebo komfortu.


Luxusní uspořádání nářadí a polstrování batohu OSPREY RAPTOR PRO BLACK zajišťuje, že máte všechno potřebné vybavení vždy po ruce a zároveň si užíváte maximální pohodlí během jízdy. Ať už plánujete den v bikeparku nebo se chystáte na vícedenní freeridovou misi, tento batoh je připraven stát se vaším spolehlivým spojencem.


Top 5 přesvědčivých benefitů produktu OSPREY RAPTOR PRO BLACK:

 

Maximální Ochrana - Integrovaný zádový chránič D30 poskytuje nejvyšší možnou úroveň ochrany proti nárazům a úrazům.

Všestranný Úložný Prostor - S objemem 18 litrů batoh nabízí dostatek prostoru pro všechny vaše essentials bez zatěžování vaší mobility.

Pohodlí na Prvním Místě - Ergonomicky navržené polstrování a popruhy zajišťují, že batoh perfektně sedí a je pohodlný i při celodenním nošení.

Snadný Přístup k Nářadí - Speciálně navržené kapsy a organizéry pro nástroje a vybavení zajistí, že máte vše potřebné hned po ruce.

Stylový a Funkční Design - Moderní černý design nejen vypadá skvěle, ale je i vysoce funkční pro všechny typy horského kolaření.

S OSPREY RAPTOR PRO BLACK se můžete vydat na jakoukoliv dobrodružství s jistotou, že máte u sebe vše potřebné pro bezpečné a pohodlné cestování. Nechte se unést vášní k horskému ježdění s batohem, který je připraven na vše!

Doplňkové parametry

Kategorie: Technické batohy
Objem: 18 L
Barva: Black
Hmotnost: 1.405 g
Typ: UNISEX

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Osprey je renomovanou značkou specializující se na outdoorové a cestovatelské vybavení, které kombinuje kvalitu, funkčnost a inovaci. S více než čtyřicetiletou historií se Osprey stala symbolem spolehlivosti pro dobrodružné duše a cestovatele. Jejich produkty zahrnují batohy, brašny, a další vybavení, které pomáhá lidem při objevování světa a překonávání překážek.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.
×

Splátková kalkulačka ESSOX