OSPREY ROLLING TRANSPORTER 90 BLACK

Kód: ASP00088752_1_1
Novinka Tip
Neohodnoceno
Značka: Osprey
7 099 Kč –28 %
OSPREY ROLLING TRANSPORTER 90 BLACK
7 099 Kč –28 % 5 052 Kč / ks
Skladem u dodavatele (5 ks)
Můžeme doručit do:
9.5.2024
Možnosti doručení

S OSPREY ROLLING TRANSPORTER 90 BLACK se vaše cestování stane bezstarostnějším a vy budete mít vždy vše potřebné po ruce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme OSPREY ROLLING TRANSPORTER 90 BLACK – váš nezastupitelný parťák na cestách, kdy potřebujete prostor, odolnost a spolehlivost. Ať už se chystáte na dobrodružnou expedici nebo velkou rodinnou dovolenou, tato taška na kolečkách byla navržena, aby byla vaší spolehlivou podporou v jakékoli situaci.


S rozsáhlým vnitřním prostorem a robustní konstrukcí je OSPREY ROLLING TRANSPORTER 90 BLACK připraven na jakékoliv výzvy, které na vás čekají za dveřmi. Díky voděodolnému materiálu a zesílenému podvozku se nemusíte bát ani náročnějšího terénu nebo nepříznivého počasí. S množstvím úchytů a možností upevnění bude manipulace s taškou hračka a vaše věci budou vždy bezpečně uloženy.


Nenechte se omezovat malým prostorem nebo křehkými zavazadly. S OSPREY ROLLING TRANSPORTER 90 BLACK máte záruku, že vaše vybavení dorazí v pořádku a vy se můžete plně věnovat svým dobrodružstvím. Proč byste měli volit právě tento produkt?

Zde je pět přesvědčivých důvodů:

 

Odolnost pro každé dobrodružství – vyrobeno z recyklovaného polyesteru s TPU a DWR úpravou, odolá jakémukoli počasí.

Bezproblémová manipulace – nadrozměrná kola HighRoad Chassis a několik úchytů zajišťují snadný transport na jakémkoliv terénu.

Ekologicky šetrný výběr – s materiály schválenými společností bluesign® podporujete udržitelnou výrobu.

Maximální prostor – s objemem 90 litrů si můžete dovolit vzít s sebou vše, co potřebujete, a ještě víc.

Spolehlivé upevnění – díky upevňovacím bodům můžete tašku bezpečně připevnit, kde je to potřeba, a nemusíte se bát o její obsah.

S OSPREY ROLLING TRANSPORTER 90 BLACK se vaše cestování stane bezstarostnějším a vy budete mít vždy vše potřebné po ruce. Dopřejte si kvalitu, na kterou se můžete spolehnout, a začněte své cestovní dobrodružství s taškou, která byla vytvořena přímo pro vaše potřeby.

Doplňkové parametry

Kategorie: Cestovní tašky
Objem: 90 L
Platforma: ROLLING TRANSPORTER
Barva: Black
Hmotnost: 3.420 g
Typ: UNISEX

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Osprey je renomovanou značkou specializující se na outdoorové a cestovatelské vybavení, které kombinuje kvalitu, funkčnost a inovaci. S více než čtyřicetiletou historií se Osprey stala symbolem spolehlivosti pro dobrodružné duše a cestovatele. Jejich produkty zahrnují batohy, brašny, a další vybavení, které pomáhá lidem při objevování světa a překonávání překážek.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.
×

Splátková kalkulačka ESSOX